Hvad er efter-solgt profilering? 

En efter-solgt profileringskampagne er en generisk kampagne (lavet ud fra en skabelon), som har til formål at profilere jeres forretning med valgfrit indhold. Kampagnen kører for det resterende mediespend, som der er tilovers, når/hvis jeres ejendom bliver solgt, inden kampagnen udløb.

Kampagnen kan indeholde op til 9 billeder + en video, samt 3 forskellige tekstvarianter/budskaber. Disse budskaber kan f.eks. have fokus på jeres forretning, team, medarbejdere, salgsvurderinger, konkurrencer mm. Dette er helt op til jer.

Hvor og hvordan opdaterer jeg skabelonen? 

Efter-solgt profileringskampagnen udfyldes og opdateres inde på følgende side: 

https://tool.cct-marketing.com/template-management/ 

Det er vigtigt, at I selv opdaterer denne skabelon løbende, hvis der f.eks. skal udskiftes billeder i forbindelse med udskift af medarbejdere eller lignende. Nedenfor finder I en guide til, hvordan I opdaterer jeres profileringsskabelon.  

  1. Find jeres forretning i søgefeltet – evt. sorter efter branding, hvis der er flere skabeloner:  Tryk på blyanten for er redigere/opdatere kampagnen:  

2.  Vælg billeder under ’Medieudvalg’  I kan vælge op til 10 medier i alt, dvs. 10 billeder, eller 9 billeder + 1 video. Dog som minimum ét billede.  

Tryk på ’Mediebibliotek’ for at uploade og til/fravælge billeder. Afslut med at bekræfte:  

3.  Skriv teksten til jeres kampagne 

4. Gem og opdater skabelon 

Hvor opdaterer jeg indholdet, på kampagnen, når den er live? 

 I kan til hver en tid opdatere indholdet i jeres kampagner, når de er live. I finder alle jeres kampagner på vores Dashboard
(C&B –> Marketing –> Dashboard).

Hvis I scroller ned i bunden, kan I se alle jeres kampagner. For at ændre i indholdet skal I gøre følgende:  

 

1. Trykke på dashboard-ikonet

2. Herefter på ’Godkend annoncer’ oppe i højre hjørne: 

3. Og ’Rediger annoncer’ nede i venstre hjørne:

Husk dog, hvis det skal være permanente opdateringer, SKAL skabelonen også opdateres, da vi bruger denne til fremtidige efter-solgt profileringskampagner.