CCT søger studentermedhjælpere til digital boligsalg

CCT søger kreative tekstassistenter, med flair for tekstsammensætning og grammatik. Arbejdet består i at lave tekster til boligannoncer, som markedsføres på de sociale medier.

CCT har udviklet en teknologi inden for automatiseret digital markedsføring. Ved hjælp af avancerede algoritmer sørger teknologien for, at CCTs kunder opnår de mest optimale resultater i forbindelse med markedsføring på de sociale medier. En af disse kunder er ét af Danmarks førende ejendomsmæglerfirmaer, som anvender teknologien i forbindelse med boligannoncering på de sociale medier. For at imødekomme arbejdsbyrden for denne kunde, ansætter CCT nu ekstra mandskab, som skal være med at lave tekster til digitale boligannoncer.

Spændende studiejob

CCT er på udkig efter studerende, der søger et spændende studiejob i en interessant branche.

Om dig: Du er kreativ og har en god teknisk forståelse. Endvidere er du lærenem og detaljeorienteret.

Arbejdstiden vil primært være formiddag og eftermiddag i ugedagene. Endvidere er der en smule weekend arbejde. Arbejdsbyrden kan variere, men vil typisk ligge på 6-7 timer om ugen. Dog er fleksibilitet et nøgleord i forbindelse med denne stilling og vi er derfor nødt til at sikre os, at du kan arbejde op til minimum 10 timer om ugen, hvis der bliver behov for det.

Du vil gennemgå et træningsforløb, således at du er rustet til opgaven.

Løn: 115 DKK/time

Lyder det interessant?

Send en kort ansøgning og dit CV til Johanna Holmen: [email protected]