CUSTOMER SUCCESS SPECIALIST – CCT Technology, Stockholm

Brinner du för digital marknadsföring och söker en ny utmaning? Ser du dig i en social och serviceinriktad roll med tydligt kundperspektiv? Då ska du söka denna tjänst! Just nu söker vi en Customer Success Specialist till CCT Sverige. Hos oss blir du en del av ett litet nationellt team med många internationella kollegor. Tjänsten är på heltid med start omgående, med placering på CCT:s kontor i centrala Stockholm.

Om CCT

CCT erbjuder en ledande egenutvecklad AI-teknologi för digital annonsering till stora varumärken inom fastighetsmäkleri, bil- och rekryteringsbranscherna på över 20 internationella marknader. Teknologin har utvecklats sedan 2011 då företaget grundades i Bergen, Norge och används av våra uppdragsgivare för att generera fler bostads-/bilköpare och jobbkandidater i digitala kanaler som Facebook, Instagram, Google och LinkedIn. CCT:s uppdragsgivare paketerar och kommunicerar teknologin under egna valda namn, anpassade till deras varumärken. CCT har kontor i 8 länder, cirka 100 anställda och huvudkontoret ligger i Dublin, Irland.

Om tjänsten

Det här är ett fantastiskt tillfälle för dig som vill bli en del av ett internationellt företag inom AI och marknadsföring. I tjänsten kommer du att arbeta mot CCT:s kunder i Sverige, och bli Sverigekontorets länk till CCT:s Compliance-team i Dublin.

I rollen som Customer Success Specialist ansvarar du för att upprätthålla och regelbundet utveckla kontakten med kunder, för att främja en god relation och maximera kundnyttan. Du kommer att vara själva navet i den dagliga kontakten med kunderna och hjälpa dem i kampanjrelaterade frågor, samt vara delaktig i utbildningar och insatser för att öka användningen av CCT:s kampanjer. Du kommer att bistå företagets Compliance-team med att producera och administrera kampanjer på kanalerna för att nå höga resultat och uppfylla kundernas önskemål. Du ansvarar även för CCT Sveriges Content Specialists, vårt kampanjskrivarteam om 10 personer.

Hos oss har du möjlighet att påverka din karriär och utveckling, samt får arbeta självständigt i en snabb, försäljningsorienterad och internationell miljö. På arbetsplatsen möjliggörs visst arbete på distans utifrån vad verksamhetens behov tillåter.

 

Vem är du?

Till tjänsten söker vi dig som har ett intresse för digital marknadsföring och bakgrund eller utbildning inom exempelvis marknadsföring eller annan för tjänsten relevant inriktning – och framför allt rätt personlighet och tankesätt för utmaningen.

Du har med fördel tidigare erfarenhet av exempelvis AI eller arbete med digitala kanaler. Har du tidigare arbetat med administration och mot kunder ur ett service- och/eller säljperspektiv är det meriterande. Du är serviceinriktad, kommunikativ och social i din natur och ser värdet av goda kundrelationer, samt gör ditt yttersta för att uppnå det. Du har förmåga att sätta dig in i kundens perspektiv för att kunna ge rätt stöd och lösningar, och förstår vikten av värdeskapandet.

Du tycker om att lösa problem och är flexibel i ditt arbetssätt, samt jobbar gärna kreativt. Som person är du självständig, ansvarstagande och strukturerad. Du besitter en hög initiativförmåga och drivkraft vilket tar dig framåt i ditt arbete både individuellt och i team.

Tjänsten kräver att du har flytande kunskaper i svenska språket samt mycket goda kunskaper i engelska vad gäller tal och skrift.

Sök tjänsten

Vänligen mejla din ansökan med personligt brev och CV till Carin Lindquist på [email protected].
Vi utvärderar kandidater löpande.